Prijslijst:

De prijzen zijn incl. BTW en excl. reiskosten indien afstand groter dan 50 km. Digitale bestanden voor webgebruik zijn op de langste kant 1200 px met logo deze zijn niet geschikt om af te drukken. Voor afdrukken zie afdruktarieven .

 

prijslijst-1

 

 

 

 

 

 

Voor 1-2 personen portretten, duo-shoot of loveshoot
vanaf € 90,=
maximaal 2 uur fotograferen
15 digitale bestanden met logo voor webgebruik

prijslijst-2

 

 

 

 

 

 

Voor groepen van 3-4 personen ideaal voor families
Vanaf € 110,-- maximaal 2 uur fotografie
15 digitaal beelden met logo voor webgebruik

prijslijst-3

 

 

 

 

 

 

Voor groepen groter dan 4 personen
vanaf € 120,-- incl individuele portretten
en groepsfoto.
maximaal 2 uur fotograferen
20 digitaal beelden met logo voor webgebruik

prijslijst-4

 

 

 

 

 

Glamour Foto Kinder Feest!

Zoekt u iets origineels voor het kinderfeestje van uw dochter ? Reserveer dan nu een foto kinderfeest bij Studio B11 in Bergeijk. Leeftijd 4 t/m 15 jaar.
Alle kids worden op deze middag omgetoverd tot echte fotomodellen! De dames mogen lekker tutten en gaan in de make-up bij onze professionele visagiste, waar ze helemaal worden opgemaakt (leefdtijd afhankelijk welke soort make-up). Het haar wordt gedaan, en zodra ze hiermee klaar zijn, zal er van elk modelletje een professionele fotoshoot worden gemaakt!
De meiden kunnen eventueel accessoires kiezen uit onze verkleedkist, zoals hoedjes, sjaaltjes, kettingen, pumps, en gaan vervolgens allemaal afzonderlijk en als groep op de foto! Het fotofeestje duurt ongeveer 1 1/2 uur.

We beginnen met de vraag wat ze graag willen, daarna worden er eerst een paar groepsfoto's gemaakt om alvast in de sfeer te komen met een snorretje of een gekke neus of hoedje. vervolgens gaan ze om de beurt in de wasstraat bij de visagiste en gaan ze apart op de foto. Ondertussen maakt de groep voor zichzelf een fotolijstje. Daarna als ze het willen en als we nog tijd hebben hangt van de groepsgrootte af is er nog een verkleedmoment met foto's individueel en de hele bunch.

Prijsindicatie € 187,50 ( 10 max. kinderen). Incl. digitale bestanden met logo voor webgebruik.  Neem even contact op voor de evt. verdere mogelijkheden.

prijslijst-5

 

 

 

 

 

 

Model voor een dag
De shoot duurt ca. 3 uur kosten voor dit arrangement €125,-- dit is incl. een cd of usb-stick met bewerkte foto's voor webgebruik met logo 
Kosten voor visagie   € 35,-- ; kosten voor hairstyling  € 35,=;

prijslijst-6

 

 

 

 

 

 

Vrijgezellenfeestjes
Voor vrijgezellenfeestjes of gewoon een leuke herinnering voor later met al je vrienden(innen) op de foto.
Vanaf 120,-- maximaal 2 uur fotograferen
20 digitaal beelden met logo voor webgebruik