Voor de fotoshoot

Leuk dat je een fotoshoot wil boeken bij Studio B11! We starten met het plannen van een datum. Na de aanmelding via de mail, waarin je kunt aangeven wat jouw voorkeuren zijn,  bekijken we samen hoe dat gepland kan worden. Ook bespreken we hoelang  e.e.a. zal gaan duren.

Daarna gaan we de ideeën en de sfeer bespreken die jij graag op de foto wil hebben. Zijn het zakelijke portretten, of juist spontaan? Een specifieke sfeer of bewerking in gedachten of een speciale plek,  met visagie en hairstyling? Je kunt alles aangeven! Bij een bepaalde sfeer maken we samen een moodboard zodat we allebei goed op één lijn zitten.  

Vervolgens  bespreken we kort de kleding. Een goede outfit kan de sfeer heel erg bepalen. De tips hiervoor stuur ik je per mail.

Kom je met  kinderen of dieren, denk dan aan attributen of leuke accessoires om de aandacht te trekken. Iemand die eventueel mee kan helpen is helemaal fijn!

 

Tijdens de shoot

De shoot vind in ongedwongen sfeer plaats. Ik probeer de foto’s zo spontaan mogelijk te houden en iedereen een goed gevoel te geven, en het moet zo natuurlijk mogelijk aanvoelen.  Voor kinderen en dieren geldt;  willen ze niet meer, dan nemen we een pauze of is de fotoshoot afgelopen.  Aan de foto's moet iedereen met een fijn gevoel kunnen terug denken, dus geen geforceerde glimlach terwijl iedereen er eigenlijk genoeg van had. Stoppen op het hoogtepunt! 😉

 

Na de shoot

Binnen twee weken na de shoot ontvang je de web bestanden. Deze selectie foto's, op webformaat met logo erop, zijn te gebruiken voor op het web of voor jezelf. Dit zijn geen bestanden om af te laten drukken.

Hierna krijg je een selectie te zien met onbewerkte foto's waar je eventuele een nabestelling uit kunt kiezen.

voor een afspraak per mail