Aluminium afdruk

Studentendruk,  is een  drukwerklaboratorium,  wilde graag een samenwerking aangaan. Hiervoor mocht ik een wanddecoratie uittesten. Je moet maar eens op de website rondkijken je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt er een foto op laten drukken; zelfs een mok bedrukken zit in hun assortiment.

Mij leek een aluminiumprint wel gaaf. Op hun site staat:
Op zoek naar een stoere wanddecoratie? Laat dan je eigen foto afdrukken op aluminium! Dankzij de metalen en grove look van deze wanddecoratie past een foto op aluminium erg goed in een industrieel interieur. Wij noemen het een foto op aluminium maar misschien ken jij het beter als een foto op metaal of een foto op staal.
Bij het geborstelde aluminium zie je voornamelijk de grove structuur terug in de witte delen van een foto. Ga je dus echt voor die robuuste en industriële uitstraling, dan raden we je aan om een zwart-wit foto te gebruiken. Onze aluminium prints zijn te bestellen in een groot aantal formaten, van het kleine 20x20cm tot 90x60cm.

Deze optie leek me leuk voor het maken van een foto van mijn zoon op z’n motor, bovendien heeft hij een industriële inrichting van zijn woning.

Uiteindelijk is het deze foto geworden, een zwartwit uitvoering met alleen blauw als kleur. Bestellen ging ook supersnel.  De uitvoering ook hele te wauw, echt een anrader. Hij moet hem nog ophangen; zodra die hangt plaats ik daar een foto van bij deze blog.
Hij hangt: