Dibond met baklijst 40×60

Drukwerknodig.nl zou het leuk vinden als ik een van hun fotoproducten wilde testen en daar op mijn blog-pagina over wilde schrijven. Je moet maar eens rondkijken op hun site https://www.drukwerknodig.nl/  ze hebben echt van alles van afsprakenkaarten tot X-boards.
Bij het tabje fotoproducten kon ik kiezen uit:
Canvas
Dibond
Forex
Foto in lijst
Foto op hout
Fotobehang
Fotoframe
Fotoprints
Fotovergroting
Kalenders
Kurk
Plexiglas
Tegeltjes
Textielposter

Mijn keuze  voor bovenstaande foto is gevallen op de Dibond met baklijst. https://www.drukwerknodig.nl/fotoproducten/dibond/
Wat is dibond?
Dibond bestaat uit twee platen aluminium met een polyethyleen. Het is steviger dan doorsnee aluminium, lichtgewicht en UV- en waterbestendig. Dibond is oersterk materiaal met een lange levensduur. Ideaal voor zowel binnen- als buitengebruik dus!
Dibond word vooral veel gebruikt voor bijvoorbeeld gevelreclame, naambordjes of reclameborden. Door de stevigheid van het materiaal is het hier uitermate geschikt voor. Uiteraard kunt u ook kiezen voor dibond bedrukken wanneer u op zoek bent naar leuke wanddecoratie bij u thuis, of op kantoor!

De bestelling gaat super makkelijk; je klikt op het desbetreffende product in mijn geval: Dibond en dan zie je onderstaande keuzes qua afmeting . Mijnvoorkeur is op 40cm x 60 cm.

Je klikt steeds naar volgende wanneer je je keuze hebt gemaakt bijv.: dibond wit of dibond aluminium ( hier zou ik kiezen voor wit iig als het om mensen gaat, want wit in de foto wordt anders aluminium en dat is echt niet mooi bij mensen, kan wel weer prachtig zijn bij een natuurfoto). Zo kun je verder in het bestelproces tot je al je opties hebt gekozen.

Donderdag de 15 april besteld en tada vandaag de 20e april komt de pakketbezorger de netjes verpakte afdruk brengen. Uitgepakt en opgehangen. Mooie kwaliteit en met de lijst geeft het toch iets extra’s. Dikke duim voor drukwerknodig.nl